TXIRONA

.........................................................................................Kan kolmo es queda!!.............................................................................................

divendres, 26 d’agost del 2011

Ara més que mai: Avui a Salt, Manifestació antifeixista!

PxC ha anunciat que acata la decisió del TSJC de prohibir la seva convocatòria de demà a Salt i ha desconvocat oficialment la concentració.

Tant la decisió del TSJC de prohibir la convocatòria com l'anunci de PxC de desconvocar l'acte, responen en gran part a la pressió popular, que es va traduir el passat dimecres en un contundent rebuig a la visita d'Anglada al ple de l'Ajuntament de Salt. Així doncs, hem d'entendre la renúncia de PxC com una petita però important victòria.

D'altre banda, tot i l'anunci de desconvocar l'acte, no es pot descartar la presència d'individus o de grups feixistes demà als carrers de Salt.

És per tot això que la manifestació antifeixista prevista per demà es manté, amb més raons i força que mai. Perquè amb PxC o sense, amb Anglada o sense, el discurs racista continua existint al carrer i a les institucions, i cal plantar-li cara.

Hem de convertir aquesta convocatòria en un clam multitudinari i contundent contra el racisme i el feixisme, i en una demostració de força perquè sàpiguen que a Salt no hi son benvinguts.

Per tant, ara més que mai:Avui(dissabte 27 d'agost) a Salt...

Manifestació: Racisme i feixisme, ni a Salt ni enlloc!

17.00 - Plaça Catalunya, Girona
17.30 - Coma Cros, Salt

Combatem el racisme! Expulsem el feixisme dels nostres carrers!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada